Ontdek onze projecten!

Wij willen we u graag laten kennismaken met enkele van onze meest bijzondere projecten. Neem rustig de tijd om onze galerij te verkennen en laat u inspireren door het vakmanschap en de aandacht voor detail die onze projecten kenmerken. Als u meer wilt weten over een specifiek project, kunt u erop klikken.

We presenteren met trots een diverse reeks projecten.

We hopen dat onze projecten u net zo enthousiast maken als ons, en we kijken ernaar uit om uw ideeën werkelijkheid te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijke afspraak te maken.

Ontdek de ware kunst van het timmerwerk.

Klik hieronder om onze projecten te verkennen.

Martijn en Tom gevraagd om te helpen bij een verbouwing in een bedrijfspand. Zijn meedenkend, nemen initiatief en leveren goed werk af in een rap tempo!

Kwaliteit en vakwerk zijn de juiste woorden die M. van Nieuwkoop Bouw omschrijven.
Voor aanvang van het werk hebben wij goede afspraken met elkaar gemaakt en was Martijn goed op de hoogte van de wensen. Hij is helder in zijn communicatie en hield ons tijdens het gehele verbouwingsproces continue op de hoogte van de ontwikkelingen, aanpassingen en de voortgang.
Iedereen die op zoek is naar een allround timmerbedrijf met oog voor detail is M. van Nieuwkoop Bouw de perfecte partij!

Goede vakman. Maakt duidelijke afspraken en blijft je op de hoogte houden gedurende het proces.

Aanrader! Werken netjes, snel en met proffesioneel resultaat! Fijn dat er meegedacht wordt.
Wij zijn super tevreden met onze dichte trap en kast onder de trap.
Voor een volgend project weten wij al wie wij inschakelen!

Wil jij ook de voordelen van een sterke online aanwezigheid en effectieve social media strategie? Neem dan snel contact op met Nick & Mirjam en zij kunnen jou verder helpen (www.onmisbaaronline.nl)

Nick & Mirjam

Online Marketingstrateeg, Onmisbaar Online